Editie aanleveren

Wanneer u een nieuwe editie klaar heeft om gedrukt te worden, kunt u die op verschillende manieren bij ons aanleveren:

Via onze online Portal waarin u het blad gemaakt heeft

Als u gebruik maakt van onze online tools om uw blad te maken, dan kunt u in de online omgeving gemakkelijk gedrukte exemplaren van uw blad bestellen. Online geeft u de oplage en eventuele bijzonderheden op en u bestelt 'met een druk op de knop'. Wordt uw blad per post naar individuele adressen verzonden? Stuur ons dan per e-mail de adressenlijst in een Excel- of ander databestand.

PDF bestanden via internet

Heeft u uw blad in eigen programma's of via een ontwerpbureau gemaakt? Dan stuurt u ons gemakkelijk via internet de bestanden. E-mail is hiervoor niet geschikt. Wij adviseren om gebruik te maken van www.wetransfer.com voor het doorsturen. Dit is gratis en werkt zeer gemakkelijk.
Wetransfer

Hoe maakt u PDF bestanden?

Het is van belang dat u hoge-resolutie PDF bestanden maakt, met alle lettertypes ingesloten. Vanuit alle programma's kunt u uw pagina's gemakkelijk exporteren of opslaan als PDF. Heeft u hierbij hulp nodig, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u om een print van de PDF te maken en zelf goed te controleren voordat u deze aan ons doorstuurt.
U mag alle pagina's in één bestand aanleveren, maar ook per pagina een bestand of zelfs verschillende bestanden met wisselende aantallen pagina's per bestand. Zorgt u ervoor dat uit de naam van het bestand duidelijk wordt wat de paginanummers zijn.

Waar moet u verder op letten?

Zorg ervoor dat het aantal pagina's een veelvoud van vier is, anders kunnen er geen nietjes door de rug. Wordt uw blad uitgevoerd met een gelijmde kaft in plaats van nietjes? Dan moet het pagina-aantal voldoen aan de volgende regel: het totale aantal pagina's min vier moet een veelvoud van acht zijn.

info@wijkkrant.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Wijkkrant.nl

Wijkkrant.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.