Editie aanleveren

Wanneer u een nieuwe editie klaar heeft om gedrukt te worden, kunt u die op verschillende manieren bij ons aanleveren:

Via onze online Portal waarin u het blad gemaakt heeft

Als u gebruik maakt van onze online tools om uw blad te maken, dan kunt u in de online omgeving gemakkelijk gedrukte exemplaren van uw blad bestellen. U hoeft dan verder geen materiaal aan te leveren. Online geeft u de oplage en eventuele bijzonderheden op en u bestelt 'met een druk op de knop'.

Digitale bestanden via internet

Heeft u uw blad in eigen programma's of via een ontwerpbureau gemaakt? Dan stuurt u ons gemakkelijk via internet de bestanden. E-mail is hiervoor niet geschikt. Wij adviseren om gebruik te maken van www.wetransfer.com voor het doorsturen van de bestanden. Dit is gratis en werkt zeer gemakkelijk.
Wetransfer
Het is van belang dat u hoge-resolutie PDF bestanden maakt en stuurt, met alle lettertype-bestanden ingesloten. Heeft u geen mogelijkheid om uw bestand om te zetten in PDF en heeft u de pagina's gemaakt in office-achtige programma's zoals Microsoft Word of Publisher, dan is het van belang dat u naast het bestand ook een uitgeprinte versie van uw blad per fax of post aanlevert. De bestanden van deze programma's zijn niet stabiel zodat de lay-out kan veranderen wanneer de bestanden op een andere computer geopend worden. Controleert u de print zelf ook goed: dat is de leidraad voor ons!

Gewoon op papier via de post

Is uw blad met de hand gemaakt? Bijvoorbeeld met knip- en plakwerk of met handmatige artistieke methoden? Doet u dan geen moeite om alle pagina's zelf in te scannen. Dit kost u veel tijd en het vinden van de juiste scan-instellingen is een lastige klus. Stuurt u ons simpelweg de originelen per post en wij verzorgen het inscannen op hoge kwaliteit.

Zie hier de pagina met onze adresgegevens.

info@wijkkrant.nl 030-2416975
Postbus 1286
3600 BG Maarssen
Nederland
Wijkkrant.nl

Wijkkrant.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 541 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.