Digitaal Archief

De meeste organisaties maken al jaren een blad. Zou het niet leuk zijn als u al die edities makkelijk kunt inzien per jaargang? U heeft waarschijnlijk een mooi eigen papieren archief, dat is natuurlijk al heel handig. Via Wijkkrant.nl kunt u ook heel eenvoudig en gratis een Digitaal Archief krijgen dat online staat. Hiermee kunt u, het bestuur, alle leden en desgewenst zelfs alle geïnteresseerden online alle voorgaande jaargangen van uw blad bekijken en lezen.

Geen extra werk

Voor het Digitaal Archief van Wijkkrant.nl hoeft u zelf niets te doen. We gebruiken hiervoor dezelfde bestanden als voor het drukken van uw blad en plaatsen deze in onze overzichtelijke plugin die ook gebruikt wordt voor uw eventuele online bladerbare versie. Nieuwe edities worden automatisch door ons online gezet en verschijnen vanzelf in uw plugin. U heeft er dus helemaal geen omkijken naar terwijl uw Digitaal Archief altijd up to date bijgewerkt is. Onze plugin kunt u afgeschermd of openbaar op uw website plaatsen. U installeert hem dan eenmalig op uw website waarna hij steeds vanzelf wordt bijgewerkt. Het is ook mogelijk om uw Digitaal Archief niet op uw website te zetten en alleen zelf te gebruiken. Houd er in dat geval rekening mee dat u archief niet beveiligd is. Een voorbeeld van de plugin ziet u hier:
Voorgaande jaargangen

In het onderste gedeelte van de plugin ziet u de covers van de edities staan. Aan de linkerzijde kunt u in één keer naar de gewenste jaargang klikken en vervolgens een editie kiezen om te bekijken. Wilt u oudere jaargangen toevoegen die niet bij Wijkkrant.nl gedrukt zijn? Als u PDF bestanden van deze edities heeft, dan kunt u deze naar ons toesturen en dan voegen wij deze voor u toe aan het Digitaal Archief. Die oudere jaargangen komen er dan netjes bij in hetzelfde overzicht.

PDF bestanden van hoge kwaliteit

Van elke editie in het Digitaal Archief kunt u een PDF bestand downloaden. Hiervoor opent u de gewenste editie en kiest u in de bovenbalk voor de optie 'Download PDF'. Dit zijn hoogwaardige PDF bestanden met een goede resolutie. Dit betekent dat dit PDF bestand bruikbaar is voor een herdruk of om zelf uit te printen, met scherpe tekst en foto's. U beschikt dus in één keer over een hoogwaardig archief dat niet verloren gaat bij een bestuurswissel of ICT verandering. Het Digitaal Archief van Wijkkrant.nl staat in de cloud en wordt goed gemonitord en gebackupt.

Privacygevoelige inhoud

We horen veel van klanten dat zij hun blad geheel of gedeeltelijk willen afschermen. Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van het Digitaal Archief van Wijkkrant.nl. Het is namelijk ook mogelijk om de plugin niet op uw website te plaatsen, maar alleen zelf via uw browser te openen. Voor een voorbeeld daarvan klikt u op deze link. Bij een bestuurswissel kunt u de toegang heel gemakkelijk overdragen zonder dat er edities of jaargangen verloren gaan. Het Digitaal Archief is dus te allen tijde een aanrader, ook als u er alleen zelf gebruik van maakt.

Gratis tot tien jaargangen

Voor klanten die een Voordeelcontract hebben bij Wijkkrant.nl is het Digitaal Archief inclusief de eerste 10 jaargangen gratis. Daarna vragen we een bijdrage in de kosten van 1 euro exclusief BTW per maand voor iedere 3 volgende jaargangen. Stel dat u bijvoorbeeld de afgelopen 25 jaargangen wilt opnemen in het Digitaal Archief, dan kost dat 5 euro per maand. Hiervoor kunnen dan alle edities per jaargang geplaats worden en kunnen edities ongelimiteerd bekeken en PDF bestanden gedownload worden.

Maak gebruik van het Digitaal Archief

Wilt u uw jaargangen en edities overzichtelijk op een rijtje hebben in het Digitaal Archief? Neemt u dan contact met ons op via info@wijkkrant.nl of 030-2416975. We sturen u dan eenvoudige instructies waarmee uw Digitaal Archief vandaag nog online kan staan.

info@wijkkrant.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Wijkkrant.nl

Wijkkrant.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.