Laagste Prijs Garantie

BladNL is dé specialist voor alle bladen, magazines en krantjes van 50 tot 5.000 exemplaren. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in deze uitgaven. Dit betekent dat we bijvoorbeeld alle productie (die we volledig zelf in huis verzorgen) hierop kunnen afstemmen. Daardoor is de productie uiterst efficiënt. We zijn er dan ook van overtuigd dat BladNL u de beste prijs kan aanbieden.

Gegarandeerd 20% lagere prijs

We garanderen dat ons aanbod altijd aantrekkelijker is dan dat van andere aanbieders. U kunt heel gemakkelijk gebruik maken van deze garantie: wij zullen u altijd een 20% lagere prijs aanbieden dan het beste bod dat u heeft gekregen van een ander bedrijf.

Gebruik maken van de Laagste Prijs Garantie

Wilt u gebruikmaken van deze garantie? Stuur ons dan het schriftelijke aanbod dat u van een andere aanbieder heeft gekregen. Zie contact voor de adressen waar u deze aanbieding naartoe kunt sturen. Wij zullen dit analyseren en u op basis van dezelfde specificaties en voorwaarden een aanbod sturen met een 20% lagere prijs.

Geldigheid

De Laagste Prijs Garantie is een doorlopende actie van BladNL. De actie is geldig zolang hij op onze websites staat vermeld. Wanneer u op basis van deze actie een contract met ons sluit, is uw prijs blijvend geldig (zolang u dat contract niet opzegt).
De 20% lagere prijs geldt alleen voor de productiekosten van uw blad. Wanneer de exemplaren per postverzending naar individuele adressen gestuurd moet worden, kunnen wij uiteraard geen 20% korting geven op de externe portokosten.

Bent u geïnteresseerd in de Laagste Prijs Garantie, neemt u dan contact met ons op. Op de Laagste Prijs Garantie zijn extra voorwaarden van toepassing. U kunt deze voorwaarden hier bekijken en/of downloaden.

info@wijkkrant.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Wijkkrant.nl

Wijkkrant.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.