Voordeelcontract


Wijkkrant.nl biedt de mogelijkheid voor een flinke korting met ons Voordeelcontract. U kunt zelf kiezen of u hiervan gebruik wilt maken, of liever op vrijblijvende basis uw blad laat drukken.

Hoe werkt het Voordeelcontract?

Bij een Voordeelcontract spreken we van te voren de aantallen af. U betaalt hiervoor een vast laag maandbedrag. Uiteraard kunt u altijd meer edities, pagina's of exemplaren laten maken, waarvoor dan een normale meerprijs geldt. Dit contract kent de hoogste korting zodat u het meest voordelig uit bent.

Zonder contract

Het is ook mogelijk om uw blad te laten maken zonder contract. U profiteert dan niet van de hoge korting van het Voordeelcontract maar u heeft wel maximale flexibiliteit. Ook zonder contract is de prijs bij Wijkkrant.nl zeer voordelig.
Zonder contract geven wij geen vaste gegarandeerde levertijd. De levertermijn is dan afhankelijk van de situatie op het moment dat wij uw opdracht ontvangen. Zie de pagina levertijd voor meer informatie hierover.

Hoe de prijzen uitpakken met of zonder Voordeelcontract ziet u bij prijs zelf berekenen.

info@wijkkrant.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Wijkkrant.nl

Wijkkrant.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.