Workshops

Wilt u de vaardigheden van uw redactie uitbreiden? De inhoudelijke kwaliteit van uw blad verbeteren? De motivatie en het teamgevoel van de redactie vergroten? Of misschien de lay-out en de inhoudelijke formule grondig herzien?
In al deze gevallen is een workshop van Wijkkrant.nl een goed idee. Eén van onze vakmensen komt dan naar uw locatie (of een locatie die wij organiseren) en geeft een inspirerende en praktische workshop. Onze workshopleiders hebben sterke didactische vaardigheden en ruime ervaring.

Helemaal op maat

De workshop wordt op maat afgestemd op uw specifieke wensen en mogelijkheden. De onderwerpen en de eventuele opdrachten worden bepaald aan de hand van uw doelstellingen. Ook is het mogelijk om eerst een oriënterende start-workshop te doen en daarna een vervolg-workshop te organiseren waarbij dieper op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan.

Kosten

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van de precieze invulling. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken, waarna wij een offerte voor u zullen maken. Voor klanten van Wijkkrant.nl met een Voordeelcontract geldt een korting op de kosten voor workshops. Zie voor meer informatie over het Voordeelcontract de betreffende pagina.

info@wijkkrant.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Wijkkrant.nl

Wijkkrant.nl is onderdeel van BladNL.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.